اخبار و رویدادها: جشن فارغ التحصیلان دانشکده معدن در ایستگاه آخر

جشن فارغ التحصیلان دانشکده معدن در ایستگاه آخر
پنج شنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۰- ۲۰:۴۵:۳۲

جشن فارغ التحصیلان دانشکده معدن در ایستگاه آخر به مناسبت سالروز عید مبعث ختمی مرتبت حضرت محمد(ص) و دهم تیر ماه روز صنعت و معدن، مراسم بزرگداشت فارغ التحصیلی دانشجویان دانشکده معدن، نفت و ژئوفی

جشن فارغ التحصیلان دانشکده معدن در ایستگاه آخر

به مناسبت سالروز عید مبعث ختمی مرتبت حضرت محمد(ص) و دهم تیر ماه روز صنعت و معدن، مراسم بزرگداشت فارغ التحصیلی دانشجویان دانشکده معدن، نفت و ژئوفیزیک برگزار گردید. این مراسم که به همت جمعی از دانشجویان ورودی 86 برگزار گردید بیش از 50 دانشجویان کارشناسی معدن (اکتشاف و استخراج) با حضور مسئولین و اساتید مراسم فارغ التحصیلی خود را با شکوه خاصی برگزار کردند.

در این مراسم دکتر محمد عطایی رئیس این دانشکده ضمن تبریک به دانش آموختگان، کوشش و تلاش بیشتر در راستای تحصیل علم و عمل به آن را یادآور شد و برای دانش آموختگان آرزوی موفقیت نمود. وی ضمن تبریک به برخی از دانشجویان که رتبه های قبولی در مقطع ارشد را کسب نمودند ابراز امیدواری کرد که سایردانشجویان علاقمند بتوانند در سال های آتی این مسیر را طی نمایند.

درادامه این مراسم به دانش آموختگان لوح یادبود اهدا  و فارغ التحصیلان در فضایی صمیمی سوگند نامه مهندسی را قرائت نمودند.