اخبار و رویدادها: حضور دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود در تیم ملی والیبال دانشجویان کشور

حضور دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود در تیم ملی والیبال دانشجویان کشور
سه شنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۰- ۰۹:۵۸:۵۱

حضور دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود در تیم ملی والیبال دانشجویان کشور با اعلام مرحله نهایی اردوی انتخابی تیم ملی والیبال دانشجویان پسر کشور، دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود در این فهرست جای گرف

حضور دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود در تیم ملی والیبال دانشجویان کشور

با اعلام مرحله نهایی اردوی انتخابی تیم ملی والیبال دانشجویان پسر کشور، دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود در این فهرست جای گرفت.

محمد جواد قاضی دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود پس از حضور در دو مرحله اردوی انتخابی تیم ملی والیبال موفق شد لباس تیم ملی والیبال دانشجویان ایران را بر تن نماید و یکی از شرکت کنندگان در دومین اردوی انتخابی این تیم که 25 تا 27 خرداد برگزار می شود باشد.

این بازیکن برای شرکت در بیست و ششمین یونیورسیاد جهانی دانشجویان که تابستان سال جاری در گوانجوی چین برگزار می شود به این تیم ملحق می شود.