اخبار و رویدادها: توقف فوتسال دانشگاه صنعتی شاهرود در مقابل تیم دانشگاه گلستان

دوشنبه ۶ تیر ۱۳۹۰- ۱۶:۲۸:۱۵

توقف فوتسال دانشگاه صنعتی شاهرود در مقابل تیم دانشگاه گلستان

توقف فوتسال دانشگاه صنعتی شاهرود در مقابل تیم دانشگاه گلستان با برگزاری یک دیدار دوستانه بین تیم های فوتسال دانشگاه صنعتی شاهرود و دانشگاه گلستان تیم میهمان با دست پر به خانه بازگشت. این دیدار دو

توقف فوتسال دانشگاه صنعتی شاهرود در مقابل تیم دانشگاه گلستان

این دیدار دوستانه که دوشنبه 6 تیرماه جاری در سالن لاله های دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد، تیم فوتسال این دانشگاه در نیمه نخست با دو گل به برتری رسید اما در نیمه دوم تیم میهمان با ارائه یک بازی قوی 4 گل وارد دروازه تیم فوتسال دانشگاه میزبان کرد.
   در ثانیه های پایانی این بازی حتی گل منصور بسطامی و گل سوم دانشگاه صنعتی شاهرود نتوانست روند بازی را تغییر دهد و درنهایت تیم فوتسال دانشگاه گلستان موفق شد با نتیجه 4 بر 3 از سد دانشگاه صنعتی شاهرود عبور کند.