اخبار و رویدادها: اعلام نتایج دومین دوره مسابقه مطالعاتی خطبه حضرت زهرا(س)

اعلام نتایج دومین دوره مسابقه مطالعاتی خطبه حضرت زهرا(س)
سه شنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۰- ۱۳:۳۱:۴۳

اعلام نتایج دومین دوره مسابقه مطالعاتی با موضوع خطبه حضرت زهرا(س) به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دومین دوره مسابقات فرهنگی با رویکرد آشنایی هرچه بیشتر دانشگاهیان با متون اصیل اسلامی، از

اعلام نتایج دومین دوره مسابقه مطالعاتی خطبه حضرت زهرا(س)

دومین دوره مسابقات فرهنگی با رویکرد آشنایی هرچه بیشتر دانشگاهیان با متون اصیل اسلامی، از کتاب خطبه حضرت زهرا (س) سه شنبه 17خرداد، با شرکت 46 نفر از کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود از 12 حوزه و دانشکده برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی از معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، در این مسابقه تیم معاونت اداری و مالی با کسب میانگین نمره 33/16 رتبه اول را کسب کرد. در این گروه حسن علایی زاده و زهرا حسن ملکی و بتول جلالی حائز نمره برتر شدند.

تیم معاونت آموزشی نیز متشکل از حسین فردوسی، محمد مهدی شادی و معصومه اشرفی با میانگین نمره 33/15 مقام دوم این مسابقه را به دست آورد.

خاطر نشان می شود مسابقه سوم از سری مسابقات فرهنگی 20 تیرماه برگزار می شود.