اخبار و رویدادها: اساتید دانشگاه های شاهرود ماه رمضان امسال به ضیافت اندیشه می روند

دوشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۰- ۱۶:۲۹:۵۱

اساتید دانشگاه های شاهرود ماه رمضان امسال به ضیافت اندیشه می روند

دانشگاه صنعتی شاهرود برای دومین سال متوالی میزبان طرح ضیافت اندیشه در ماه مبارک رمضان خواهد بود.

­­­

دکتر محمد صادق رحیمی شعرباف دبیر هم اندیشی استادان دانشگاه صنعتی شاهرود گفت: طرح ضیافت اندیشه در سال 90 ویژه اساتید دانشگاه های شاهرود برگزار می شود و این دانشگاه در ایام برگزاری این طرح میزبان اساتید دانشگاه های این شهرستان می باشد.

رحیمی شعرباف گفت: ضیافت اندیشه ویژه اساتید از 6 الی 17 ماه مبارک رمضان به منظور بهره مندی بیشتر از اوقات معنوی ماه مبارک رمضان اجرا می شود و شامل برنامه هایی چون فلسفه علم و معرفت شناسی اسلامی و اندیشه سیاسی دین و انقلاب اسلامی خواهد بود و سایر برنامه ها مانند تفسیر قرآن کریم و مباحث اخلاقی و دیگر برنامه های متنوع فرهنگی ، معنوی با توجه به تقاضای شرکت کنندگان در طول طرح برگزار می گردد.

وی ضمن دعوت از اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه های شاهرود برای شرکت در این طرح افزود: برای اساتیدی که در طرح ضیافت اندیشه حضور یافته و موفق به طی دوره شوند، بر اساس آیین نامه معرفت افزایی اساتید و ماده یک آیین نامه ارتقای اعضای هیئت علمی مدرک معتبر صادر می گردد و  برای نفرات برتر امتیاز عمره مفرده و عتبات عالیات در نظر گرفته شده است .

شایان ذکر است طرح ضیافت اندیشه سال 89 با حضور دانشجویان دختر دانشگاه های شهرستان با موفقیت در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شده بود.