اخبار و رویدادها: مسجد پیامبر اعظم(ص) دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان دانشجویان معتکف

چهارشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۰- ۱۲:۵۱:۰۸

مسجد پیامبر اعظم(ص) دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان دانشجویان معتکف

با فرا رسیدن ایام اعتکاف رجبیه، ثبت نام دانشجویان داوطلب شرکت در این مراسم معنوی در دانشگاه صنعتی شاهرود آغاز شد.

مسجد پیامبر اعظم(ص) دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان دانشجویان معتکف

حجت الاسلام و المسلمین محمدمهدی صالحی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن اعلام این خبر گفت: مراسم معنوی اعتکاف ویژه دانشجویان پسر از 26 خرداد ماه همزمان با 13 رجب سالروز میلاد با سعادت حضرت علی (ع) به مدت 3 روز در مسجد پیامبر اعظم(ص) این دانشگاه برگزار می شود و با توجه به برگزاری امتحانات پایان ترم، در کنار برنامه های معنوی پیش بینی شده ساعاتی نیز برای مطالعه و حضور اساتید جهت رفع اشکال دانشجویان در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: خروج از محل اعتکاف برای شرکت در امتحان از لحاظ شرعی بلامانع است.

به گفته صالحی تلاوت قرآن کریم، مناجات، زمزمه دعاهای افتتاح و ابوحمزه ثمالی، برگزاری نماز جماعت، اعمال ام داود و مراسم سخنرانی با حضور اساتید برجسته از جمله سایر برنامه های این فریضه عبادی است.

لازم به ذکر است ثبت نام از دانشجویان علاقه مند تا دوشنبه 23 خردادماه در دفتر نهاد رهبری و مسجد این دانشگاه صورت می گیرد.