اخبار و رویدادها: دانشجویان صنایع و مدیریت به پابوس امام رضا(ع) رفتند

پنج شنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۰- ۱۳:۲۴:۵۳

دانشجویان صنایع و مدیریت به پابوس امام رضا(ع) رفتند

دانشجویان صنایع و مدیریت به پابوس امام رضا(ع) رفتند اردوی سیاحتی و زیارتی مشهد مقدس دانشجویان دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت برگزار شد. شورای فرهنگی دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت دانشگاه صنع

دانشجویان صنایع و مدیریت به پابوس امام رضا(ع) رفتند

شورای فرهنگی دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت دانشگاه صنعتی شاهرود اقدام به برگزاری اردوی مشهد مقدس نمود.

در این اردوی دو روزه که تعداد 40 نفر از دانشجویان دختر این دانشکده حضور داشتند، علاوه بر زیارت حرم نورانی ثامن الحجج(ع) از برنامه های فرهنگی حرم مطهر استفاده نمودند.

شایان ذکر است این اردو، هفتمین اردوی سیاحتی و زیارتی از سری اردوهای معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه است که با برنامه ریزی و حمایت دانشکده ها، می کوشد تا به ارتقای فرهنگ دینی و ملی و فعال تر نمودن شوراهای فرهنگی دانشکده ها کمک نماید.