اخبار و رویدادها: شرایط استفاده ازتسهیلات ممتازین جهت ورود به دوره های تحصیلی بالاتر

شرایط استفاده ازتسهیلات ممتازین جهت ورود به دوره های تحصیلی بالاتر
چهارشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۰- ۱۲:۵۹:۰۴

شرایط استفاده ازتسهیلات ممتازین جهت ورود به دوره های تحصیلی بالاتر

شرایط استفاده از تسهیلات رتبه اولی و ممتازین جهت ورود به دوره های تحصیلی بالاتر

الف) شرایط استفاده از تسهیلات رتبه اولی در آزمون کارشناسی ارشد سال تحصیلی 91-90:

1- در آزمون سراسری کارشناسی ارشد سال 90 شرکت نموده و مجاز به انتخاب رشته گردیده باشد.

2- حداکثر در مدت هشت نیمسال دانش آموخته گردیده و بالاترین معدل را بین هم رشته و هم ورودیهای خود کسب نموده باشد و کلیه نمرات دوره کارشناسی نامبرده تا پایان تیرماه همان سال ثبت سیستم شده باشد.

3- فرم مربوطه را از دفترچه آزمون کارشناسی ارشد تهیه و نسبت به ثبت شماره داوطلبی و تکمیل و تحویل آن تا پایان خرداد ماه 1390 به اداره کل آموزش اقدام نمایند. لازم به توضیح است افرادی که رتبه اول می باشند در صورتیکه در سال اول به هر علت از سهمیه مذکور استفاده ننمایند، حداکثر تا یک سال بعد حق استفاده از سهمیه فوق را دارا می باشند.

ب) شرایط استفاده از تسهیلات دانشجویان ممتاز بدون شرکت در آزمون کارشناسی ارشد سال تحصیلی 91-90:

1- حداکثر در مدت هشت نیمسال در دوره کارشناسی پیوسته دانش آموخته شوند و به لحاظ میانگین کل، جزو10% برتر بین دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند.

2- افراد مشمول این ماده صرفاً می توانند برای سال و دوره تحصیلی بلافاصله بعدی خود از این تسهیلات     بهره مند شوند:

3- براساس ابلاغیه شماره 29163/2 مورخ 26/5/89 سازمان سنجش آموزش کشور دانشجویانی که از طریق آزمون سراسری کارشناسی ارشد در دوره روزانه قبول شده اند نمی توانند از این سهمیه استفاده نمایند.

دانشجویان متقاضی می توانند برای استفاده از این تسهیلات به روش های ذیل اقدام نمایند:

الف) ارائه فرم درخواست به این دانشگاه، متقاضیان می توانند جهت دریافت فرم به آدرس http://golestan.shahroodut.ac.ir مراجعه و بعد از تکمیل، آن را حداکثر تا 20 شهریور ماه سال 1390 به آدرس شاهرود- بلوار دانشگاه- صندوق پستی 316 کد پستی 3619995161 مدیریت تحصیلات تکمیلی ارسال نمایند.

ب) دریافت گواهی دانشجوی ممتاز (10% برتر) از اداره کل آموزش دانشگاه جهت ارائه به سایر دانشگاهها.

ج) دریافت گواهی دانشجوی ممتاز (10% برتر) از اداره کل آموزش دانشگاه جهت ارائه به سازمان سنجش به منظور جایابی در سایر دانشگاهها. لازم به ذکر است این گواهی پس از پایان هشت نیمسال و نهایی شده نمرات صادر خواهد شد.