اخبار و رویدادها: نشریه کوارک رتبه برتر جشنواره نشریات دانشجویی را کسب کرد

سه شنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۰- ۱۵:۲۴:۵۰

نشریه کوارک رتبه برتر جشنواره نشریات دانشجویی را کسب کرد

نشریه کوارک رتبه برتر جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه های کشور را کسب کرد

در هفتمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور نشریه علمی کوارک از انجمن علمی فیزیک، در بخش "نشریات علمی تخصصی علوم پایه" به مقام سوم دست یافت.

این جشنواره با شرکت 200 دانشگاه از سراسر کشور به همراه نمایشگاه جانبی آن، در سه بخش ، از 3 الی 5 خردادماه در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی از معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، در مراسم اختتامیه این جشنواره، برترین نشریات دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور معرفی شدند و فائز عبدالحسینی مدیر مسئول نشریه کوارک از این دانشگاه رتبه سوم را در بخش"نشریات علمی تخصصی علوم پایه" کسب نمود.

در این جشنواره علاوه بر تقدیر از نشریات برگزیده، کارگاه های آموزشی مهارت های مطبوعاتی، نشست های هم اندیشی و جلسات سخنرانی و پرسش و پاسخ برپا گردید.