اخبار و رویدادها: تمدید مهلت ارسال مقاله به هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی و محیط زیست

تمدید مهلت ارسال مقاله به هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی و محیط زیست
شنبه ۷ خرداد ۱۳۹۰- ۱۰:۴۵:۵۳

تمدید مهلت ارسال مقاله به هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران دبیر کمیته اجرایی هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران از تمدید مهلت ارسال مقالات تا پایان خرداد 1390 خبر دا

مهلت ارسال مقالات به هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران تمدید شد

دبیر کمیته اجرایی هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران از تمدید مهلت ارسال مقالات تا پایان خرداد 90 خبر داد.

دکتر رمضان رمضانی اومالی دبیر کمیته اجرایی هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران اعلام کرد: این کنفرانس با حضور اندیشمندان و پژوهشگران از تاریخ 15 لغایت17 شهریورماه سال جاری در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود. اساتید و دانشجویان می توانند اطلاعات تکمیلی را از وب سایت کنفرانس به آدرس www.ireg2011.ir مشاهده نمایند.

وی افزود: با توجه به تقاضای علاقه مندان مبنی بر تمدید مهلت، کمیته اجرایی کنفرانس در جلسه چهارشنبه با تمدید مهلت ارسال مقالات، تا 31/3/1390 موافقت نمود.