اخبار و رویدادها: آشنایی دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود با فرآیند طراحی و تولید موتور

آشنایی دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود با فرآیند طراحی و تولید موتور
چهارشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۰- ۱۳:۲۴:۰۸

انجمن علمی مکانیک دانشگاه صنعتی شاهرود با همکاری شرکت ایران خودرو به منظور آشنایی دانشجویان با فرآیند طراحی و تولید موتور، سمینار یک روزه ایپکو را 3خردادماه در تالار اقاقیا این دانشگاه برگزار کرد.

آشنایی دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود با فرآیند طراحی و تولید موتور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود پس از پخش کلیپ روند طراحی،محاسبات مهندسی، نمونه گیری، آزمون و تولید موتور در شرکت ایپکو، مجتبی رحیمی نماینده این شرکت ضمن ارائه روش هایی برای دست یابی به تولید نزدیک به نیاز مشتری، مشخصات ابعادی و عملکردی خانواده موتور ملی و محدوده به کارگیری محصولات خانواده موتور را بیان کرد.

طراحی قطعات، هم بندی کل موتور، روش های طراحی (مدل سازی)، مفهوم پایه گازسوز و مدل های خودروهای مجهز به خانواده GF7 از جمله مباحث دیگری بود که در این نشست مطرح شد.

گفتنی است به شرکت کنندگان مدرک معتبر از سوی شرکت ایپکو اعطاء می شود.