اخبار و رویدادها: نخستین جشنواره بین المللی تحقیق و توسعه ایران

نخستین جشنواره بین المللی تحقیق و توسعه ایران
شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰- ۱۵:۰۴:۵۳

نخستین جشنواره بین المللی تحقیق و توسعه ایران

با همکاری دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود:

جشنواره بین المللی تحقیق و توسعه ایران

نخستین جشنواره بین المللی تحقیق و توسعه ایران به همت انجمن تخصصی مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن و با حمایت وزارت صنایع و معادن 11 و 12 مهرماه جاری در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار خواهد شد.

دکتر سیدمحمد اسماعیل جلالی مدیر فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی شاهرود از حمایت معنوی این دانشگاه از جشنواره بین المللی تحقیق و توسعه ایران خبر داد و افزود: این جشنواره از حیث سازمانی به گونه ای تعریف شده تا از حداکثر حمایت واحدهای تحقیق و توسعه فعال در گسترده صنایع و معادن برخوردار باشد و کلیه نهادهای علمی، پژوهشی و صنعتی به صورت مؤثر جهت مشارکت در سیاستگذاری جشنواره فراخوانده شده اند که درمجموع، تلاشی فراگیر و اقدامی جمعی را برای شناسایی و تقدیر از برگزیدگان در پنج بخش پژوهشگر، کتاب، مرکز تحقیق و توسعه، محصول و حامی شکل می دهد.

به گفته وی علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر پیرامون برگزاری این جشنواره می توانند به سایت: www.irdaawards.com مراجعه نمایند.