اخبار و رویدادها: گشایش نمایشگاه بیداری اسلامی در دانشگاه صنعتی شاهرود

گشایش نمایشگاه بیداری اسلامی در دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰- ۱۵:۰۱:۴۵

نمایشگاه بیداری اسلامی از یکشنبه 1 خردادماه جاری در تالار شقایق های دانشگاه صنعتی شاهرود گشایش می یابد و به مدت 5 روز در معرض دید علاقه مندان قرار می گیرد.

گشایش نمایشگاه بیداری اسلامی در دانشگاه صنعتی شاهرود

کانون قسط دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود این نمایشگاه عکس و پوستر را به منظور آشنایی دانشجویان با کشورهای اسلامی و مبارزه با رژیم صهیونیستی، معرفی کالاهای تحریم شده و عملیات استشهادی برپا می کند و در حاشیه برگزاری این نمایشگاه به مناسبت گرامیداشت ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) جلسه سخنرانی با حضور دکتر فروز رجایی‌فر دبیرکل ستاد پاسداشت شهدای نهضت جهانی اسلام و از دانشجویان مبارز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، سه شنبه 3 خردادماه در این دانشگاه برگزار می شود.

در غرفه محصولات فرهنگی این نمایشگاه کتب و لوح های فشرده فرهنگی و مذهبی ارائه و عکس ها و پوسترهای غرفه های دیگر نیز توسط دانشجویان کانون قسط برای بازدیدکنندگان توضیح و تشریح می شود.

گفتنی است پخش و نقد فیلم نیز از جمله سایر برنامه های جنبی این نمایشگاه است.