اخبار و رویدادها: دیدار اعضای هیأت رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود از خوابگاه های دانشجویی

شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰- ۱۲:۵۰:۲۸

دیدار اعضای هیأت رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود از خوابگاه های دانشجویی

به مناسبت بزرگداشت هفته خوابگاه ها اعضای هیأت رئیسه دانشگاه صنعتی شاهرود از خوابگاه های دانشجویان دختر و پسر این دانشگاه بازدید کردند.

­­­­­­­­­­­­­

در بازدید از خوابگاه پسران، اعضای هیأت رئیسه پس از سرکشی از اطاق های دانشجویان در زمین چمن مصنوعی این خوابگاه با دانشجویان به گفتگو پرداختند.

همچنین باحضور رئیس و معاونین دانشگاه صنعتی شاهرود  و اجرای مسابقه طناب کشی ضمن مشخص شدن نفرات و تیم های برتر ، ویژه برنامه های ورزشی این هفته به پایان رسید.

در بازدید اعضاء هیأت رئیسه از خوابگاه دختران نیز دانشجویان ضمن بیان مسائل خوابگاهی، خواستار رسیدگی به این مشکلات شدند. دکتر علی مرادزاده ریبس دانشگاه صنعتی شاهرود تلاش مسئولین در جهت تأمین رفاه دانشجویان ساکن خوابگاه را قابل تمجید دانست و ایجاد محیطی شاد، پویا و توجه به امکانات رفاهی، ورزشی و فرهنگی را از دغدغه های اصلی مسئولین دانشجویی برشمرد.

شایان ذکر است در این دیدارها از دانشجویان اطاق های نمونه و کارکنان خوابگاهی تقدیر به عمل آمد.