اخبار و رویدادها: اعلام نتایج اولین دوره مسابقه مطالعات فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود

اعلام نتایج اولین دوره مسابقه مطالعات فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود
پنج شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۰- ۱۲:۴۷:۳۸

با برگزاری اولین دوره مسابقه مطالعات فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود با عنوان دوستی با نهج البلاغه، اسامی تیم های برتر اعلام شد.

اعلام نتایج اولین دوره مسابقه مطالعات فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود

این مسابقه که 5 اردیبهشت با حضور 40 نفر از کارکنان و اساتید این دانشگاه برگزار شده بود دانشکده شیمی با کسب میانگین نمره 20 رتبه اول را کسب کرد. در این گروه محبوبه جعفریان، زینب برنجی و قدمعلی باقریان و علی اللهیاری شرکت داشتند.

تیم معاونت اداری و مالی متشکل از حسن اعظمی، حسن علایی زاده و محمد مهدی وفایی نژاد نیز با میانگین نمره 5/18 مقام دوم این مسابقه را به دست آورد.

خاطر نشان می شود مسابقه دوم از سری مسابقات فرهنگی در هفته دوم خردادماه برگزار می شود.