اخبار و رویدادها: درخشش دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود در همایش دامغان در افق 1404

درخشش دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود در همایش دامغان در افق 1404
شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰- ۱۲:۴۶:۵۳

با پایان یافتن همایش ملی دامغان در افق 1404 و نقش نخبگان نام دو دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود در فهرست برترین های این همایش قرار گرفت.

درخشش دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود در همایش دامغان در افق 1404

مقاله آزاده عموئی و فاطمه صفری دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود با استاد راهنمایی حامد رحیم اف عضو هیات علمی دانشکده کامپیوتر و فناوری اطلاعات این دانشگاه موفق شد جواز چاپ در کتاب مقالات این همایش را بدست آورد.

این مقاله با موضوع بررسی نقش و جایگاه شهرداری الکترونیک در توسعه دامغان 1404 به وضعیت شهرداری الکترونیک شهر دامغان در حوزه فناوری اطلاعات و چالش های فراروی شهرداری این شهر در رسیدن به یک سازمان الکترونیک پرداخته شده و راهکارهایی جهت حل مشکلات ارائه شده است.

در مراسم اختتامیه این همایش و با حضور وزرای علوم، تحقیقات و فناوری و اقتصاد و دارائی و همچنین مسئولین استان سمنان و شهرستان دامغان از مقاله بررسی نقش و جایگاه شهرداری الکترونیک در توسعه دامغان 1404 و نویسندگان آن تقدیر به عمل آمد.