اخبار و رویدادها: دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان مسابقات برنامه نویسی ACM

دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان مسابقات برنامه نویسی ACM
شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۰- ۱۲:۴۶:۰۱

دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان مسابقات برنامه نویسی ACM

با همکاری معاونت پژوهشی و فناوری، انجمن های علمی فناوری اطلاعات و کامپیوتر و ریاضی و دانشکده فناوری اطلاعات و کامپیوتر دانشگاه صنعتی شاهرود، اولین دوره مسابقات برنامه نویسی ACM در این دانشگاه برگزار می شود.

این مسابقه در سطح استان سمنان و با شرکت تیم هایی از دانشگاه های این استان 6 خرداد ماه سال جاری  در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود و اعضاء سه نفره تیم ها با استفاده از محاسبات الگوریتمیکی به حل مساله می پردازند. سرعت در پاسخگویی، حل بیشترین سوالات و پرهیز از بروز خطاها از عوامل موفقیت تیم ها می باشد.

شایان ذکر است در مراسم اختتامیه این مسابقات از تیم های برتر تقدیر به عمل می آید. اولین دوره استانی مسابقات برنامه نویسی ACM با نشانی اینترنتی www.Acm.shutsa.ir  پاسخگوی علاقمندان به این مسابقات است.