اخبار و رویدادها: انتصاب مدیر گروه کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی شاهرود

انتصاب مدیر گروه کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۰- ۱۱:۱۴:۰۰

طی حکمی از سوی دکتر علی مرادزاده رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود، مهندس حامد رحیم اف عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی فناوری اطلاعات و کامپیوتر برای مدت دو سال به عنوان مدیر گروه کامپیوتر و فناوری اطلاعات منصوب

انتصاب مدیر گروه کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی شاهرود

طی حکمی از سوی دکتر علی مرادزاده رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود، مهندس حامد رحیم اف عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی فناوری اطلاعات و کامپیوتر برای مدت دو سال به عنوان مدیر گروه کامپیوتر و فناوری اطلاعات منصوب گردید.

در قسمتی از این حکم آمده است: امید است با استعانت از خداوند متعال و استفاده از تجارب و همکاری دیگر اعضای محترم گروه در انجام امور محوله موفق و مؤید باشید.

مهندس رحیم اف دارای مدرک کارشناسی ارشد با گرایش هوش مصنوعی و عضو انجمن سیستم‌های فازی ایران و انجمن ایرانی تحقیق در عملیات می باشد.