اخبار و رویدادها: دومین جلسه شورای تعامل دانشگاه صنعتی شاهرود تشکیل شد

سه شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۰- ۱۱:۳۲:۱۸

دومین جلسه شورای تعامل دانشگاه صنعتی شاهرود تشکیل شد

دومین جلسه شورای تعامل دانشگاه صنعتی شاهرود تشکیل شد

دومین جلسه شورای تعامل دانشگاه صنعتی شاهرود با حضور مسئولین این دانشگاه و دانشجویان، 27 اردیبهشت ماه برگزار شد.

در این نشست دکتر علی مرادزاده رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود در سخنانی تلاش مسئولین دانشگاه را در راستای رفاه هر چه بیشتر دانشجویان عنوان کرد و گفت: طی نشست هایی با رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم  مشکلات تغذیه،اسکان و خوابگاه دانشجویان بیان شد و با پیگیری های متعدد، اعتبارات مناسبی برای تجهیز خوابگاه ها اخذ گردید.

وی پیرامون افزایش وام های دانشجویی در نیمسال دوم تحصیلی 90-89 افزود: واریز وام دانشجویی نسبت به مدت مشابه سال قبل در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به ترتیب 120 و 80 درصد رشد داشته است و درصدد هستیم تمام مبلغ شهریه دانشجویان کارشناسی ارشد نوبت دوم از طریق وام پرداخت شود.

مرادزاده از بهره برداری 2 خوابگاه برای دانشجویان پسر و اسکان 2 برابری دانشجویان بهره مند از خوابگاه در مهرماه سال جاری خبر داد و درخصوص خوابگاه سازی تصریح کرد: از سوی وزارت علوم متوسط خوابگاه سازی 4 تا 5 سال است این درحالی است که ساخت خوابگاه در دانشگاه صنعتی شاهرود 2 سال است.

در این شورا پیرامون قیمت و کیفیت غذای دانشجویی نیز بحث و تبادل نظر گردید.