اخبار و رویدادها: برگزاری مسابقه تفسیر سوره یوسف در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری مسابقه تفسیر سوره یوسف در دانشگاه صنعتی شاهرود
سه شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۰- ۱۱:۳۲:۴۹

به مناسبت گرامیداشت هفته خوابگاه مسابقه بزرگ تفسیر سوره یوسف، 4 خردادماه جاری در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

برگزاری مسابقه تفسیر سوره یوسف در دانشگاه صنعتی شاهرود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود این مسابقه به منظور آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با داستان زندگی حضرت یوسف(ع)، عفت و پاکدامنى او، خنثى شدن توطئه‏هاى مختلف علیه او و جلوه‏هایى از قدرت الهى، در دو گروه دانشجویان خوابگاهی و غیرخوابگاهی برگزار می شود.

دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود کتاب یوسف قرآن را در اختیار شرکت کنندگان قرار می دهد و در پایان به کسانی که بیشترین امتیاز را کسب کنند به ترتیب کمک هزینه سفر به کربلای معلی، کمک هزینه سفر به مشهد مقدس و کارت هدیه اعطاء می شود.

لازم به ذکر است این قصه که از آن به «احسن القصص» یاد شده، تنها قصه اى در قرآن است که همه قسمت هاى آن با رعایت ترتیب زمانى در یک سوره ذکر شده است.