اخبار و رویدادها: ایجاد دوره دکتری کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی در دانشگاه صنعتی شاهرود

دوشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۰- ۱۵:۱۳:۰۳

ایجاد دوره دکتری کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی در دانشگاه صنعتی شاهرود

شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ایجاد دوره دکتری کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی در دانشگاه صنعتی شاهرود موافقت کرد.

ایجاد دوره دکتری کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی در دانشگاه صنعتی شاهرود

دکتر حمید حسن پور رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن اعلام این خبر طی نامه ای از زحمات هیأت رئیسه، شورای آموزشی و دفتر ریاست دانشگاه و نیز از حمایت های گروه الکترونیک دانشکده مهندسی برق و رباتیک در اخذ مجوز دکتری این رشته تشکر و قدردانی کرد.

لازم به ذکر است در دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی شاهرود در حال حاضر بیش از 700 دانشجو در رشته گرایش های مهندسی کامپیوتر هوش مصنوعی در مقطع کارشناسی ارشد، مهندسی فناوری اطلاعات و مهندسی نرم افزار در مقطع کارشناسی تحصیل می کنند.