اخبار و رویدادها: کوه پیمایی دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود به مناسبت هفته خوابگاه ها

کوه پیمایی دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود به مناسبت هفته خوابگاه ها
دوشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۰- ۱۰:۱۰:۳۱

جمعی از دانشجویان کوهنورد دانشگاه صنعتی شاهرود جمعه 30 اردیبهشت ماه به قله ی یزدکی و ارتفاعات شاهوار صعود می کنند.

کوه پیمایی دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود به مناسبت هفته خوابگاه ها

جمعی از دانشجویان کوهنورد دانشگاه صنعتی شاهرود جمعه 30 اردیبهشت ماه به قله ی یزدکی و ارتفاعات شاهوار  صعود می کنند.

مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه صنعتی شاهرود این برنامه را با حضور دانشجویان در راستای ترویج ورزش های همگانی در هفته خوابگاه ها برگزار می کند که در این برنامه کوهنوردی صعود به قله ی یزدکی ویژه دانشجویان پسر و صعود به ارتفاعات شاهوار ویژه دانشجویان دختر می باشد.

گفتنی است انجمن کوهنوردی دانشگاه صنعتی شاهرود جلسه توجیهی این برنامه کوهنوردی را 26 اردیبهشت در دانشکده تربیت بدنی و جلسه آموزشی مقابله با خطرات طبیعی در کوهستان را چهارشنبه 28 اردیبهشت برگزار خواهدکرد.