اخبار و رویدادها: کسب مدال برنز مسابقات ریاضی کشور توسط دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود

کسب مدال برنز مسابقات ریاضی کشور توسط دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۰- ۱۳:۱۲:۲۵

کسب مدال برنز مسابقات ریاضی کشور توسط دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود محمد اسماعیل حسنی جبلکندی دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود مدال برنز مسابقات دانشجویی ریاضی کشور را از آن خود کرد. به گزارش روا

کسب مدال برنز مسابقات ریاضی کشور توسط دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود در پایان این مسابقات که از سوی انجمن ریاضی ایران از 13 اردیبهشت ماه جاری به مدت 5 روز در دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید، تیم 5 نفره دانشجویی دانشکده ریاضی این دانشگاه در مجموع امتیازات تیمی، رتبه 13 کشوری را کسب کرد.

محمد اسماعیل حسنی جبلکندی، مهدی عین بیگی، ابوالفضل عینی، مصطفی فیوج و محمد موسی خانی اعضای تیم دانشجویی دانشکده ریاضی دانشگاه صنعتی شاهرود می باشند، که به سرپرستی خسرو حسین زاده در این مسابقات شرکت کردند.