اخبار و رویدادها: انتشار نشریه هامین به مناسبت هفته ملی رباتیک در دانشگاه صنعتی شاهرود

انتشار نشریه هامین به مناسبت هفته ملی رباتیک در دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۰- ۱۴:۳۹:۴۸

انجمن علمی رباتیک دانشگاه صنعتی شاهرود به مناسبت هفته ملی رباتیک، دومین شماره نشریه علمی تخصصی هامین را هفته آینده منتشر می کند.

انتشار نشریه هامین به مناسبت هفته ملی رباتیک در دانشگاه صنعتی شاهرود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود این شماره شامل مطالب خواندنی و علمی از جمله رباتیک و جوشکاری، اتوماسیون، تحلیل سینماتیک مستقیم بازوی ربات، آموزش هوش مصنوعی، ایده های لگو، نگاهی به مشکلات رشته رباتیک در دانشگاه، معرفی بهترین ربات های دهه اول قرن21، بایدها و نبایدهای شرکت در مسابقات رباتیک و اخبار علمی است.

مصاحبه با دکتر محمدحسین کاظمی مرد رباتیکی صنعت و دانشگاه و نیز مصاحبه با فارغ التحصیلان موفق رشته مهندسی رباتیک از جمله بخش های جالب این نشریه است که به همراه لوح فشرده با محتوای نرم افزار، انیمیشن، سخنرانی و فیلم ربات ها، در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد.