اخبار و رویدادها: کارگاه آموزشی روانشناسی در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد

کارگاه آموزشی روانشناسی در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد
دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۰- ۱۳:۱۳:۴۵

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی شاهرود کارگاه آموزشی "روانشناسی رفتاری جوانان" را با حضور دکتر سیما فردوسی، روانشناس و عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی برگزار نمود.

کارگاه آموزشی روانشناسی در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد

این کارگاه آموزشی به منظور آشنایی دانشگاهیان با مهارت های زندگی در قالب  روانشناسی رفتاری جوانان 14 اردیبهشت در تالار شقایق ها برگزار شد.

دکتر فردوسی با طبقه بندی نیاز ها و اهداف انسان و ارتباط آن با ایجاد استرس ها و فشار های روانی، راهکارهای مواجهه با هیجان ها و استرس ها را به عنوان مهارت های زندگی تشریح نمود و اظهار داشت: نیازهای زندگی امروز، افراد را با استرس‌ها و فشارهای متعددی روبرو کرده است و رویارویی با هریک از آنها نیاز به راهکارهای خلاقانه ای دارد.

وی با بیان اینکه مهارت‌های زندگی، توانایی‌ اکتسابی است که به فرد کمک می کند با بحران ها به طور صحیح برخورد کند، ادامه داد: با کسب این مهارت ها در ارتباط با دیگران و تمرین و پرورش آن، توانایی‌های روانی، اجتماعی و بهداشتی بهبود خواهد یافت.

گفتنی است در پایان این نشست دکتر فردوسی به سوألات حضار پاسخ داد.