اخبار و رویدادها: برپایی نمایشگاه بزرگ امداد و نجات در دانشگاه صنعتی شاهرود

برپایی نمایشگاه بزرگ امداد و نجات در دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۰- ۱۳:۰۴:۵۳

نمایشگاه بزرگ امداد و نجات، 19 اردیبهشت ماه همزمان با آغاز هفته هلال احمر و صلیب سرخ در تالار شقایق های دانشگاه صنعتی شاهرود گشایش یافت.

برپایی نمایشگاه بزرگ امداد و نجات در دانشگاه صنعتی شاهرود

این نمایشگاه به منظور ارتقاء سطح آگاهی و آموزش دانشجویان در زمان بروز حوادث غیرمترقبه با تلاش کانون دانشجویی هلال احمر اداره کل امور فرهنگی دانشگاه صنعتی شاهرود برپا شده و به مدت سه روز در معرض دید علاقه مندان قرار می گیرد.

در این نمایشگاه سازمان‌ها و نهادهای عضو ستاد مدیریت بحران از جمله جمعیت هلال احمر، پلیس راه، سازمان بهزیستی (اورژانس اجتماعی)، سازمان انتقال خون و سازمان آتش نشانی ادوات و تجهیزات مورد نیاز در زمان بحران و کمک های اولیه را در معرض دید دانشگاهیان قرار داده‌اند.