اخبار و رویدادها: دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی

دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی
یکشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۰- ۱۳:۱۴:۵۰

هفتمین کنفرانس ملی زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران 15 الی 17 شهریورماه سال جاری در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان هفتمین کنفرانس زمین شناسی مهندسی

دکتر ناصر حافظی مقدس عضو هیأت علمی دانشکده علوم زمین دانشگاه صنعتی شاهرود و دبیر کنفرانس زمین شناسی مهندسی و محیط زیست ایران ضمن اعلام این خبر گفت: تبادل اطلاعات علمی و تجربیات ارزشمند کسب شده بین محققین و علاقه مندان به این رشته، برقراری ارتباط بین دانشجویان و اساتید در جهت پاسخ گویی به سؤالات و ابهامات علمی و ایجاد ارتباط بین کارشناسان اجرایی و محققین دانشگاهی، از جمله اهداف برگزاری این کنفرانس است.

وی افزود: این همایش با موضوعات زمین شناسی مهندسی سد و منابع آب، زمین شناسی مهندسی ابنیه های تاریخی، کاربرد فناوری های نوین در زمین شناسی مهندسی، زمین شناسی زیست محیطی، آموزش و تحقیقات در زمین شناسی مهندسی، زمین شناسی مهندسی شهری، زمین شناسی مهندسی تونل و فضاهای زیر زمینی، ویژگی های زمین شناسی مهندسی سنگ ها و خاک ها و زمین پزشکی برگزار می شود.

دکتر رمضان رمضانی اومالی استادیار دانشکده علوم زمین و دبیر اجرایی کنفرانس نیز با اشاره به این که دانشکده علوم زمین دانشگاه صنعتی شاهرود با همکاری انجمن زمین شناسی مهندسی ایران این کنفرانس را برگزار می کند، از اختصاص روز سوم کنفرانس به بازدید یک روزه از لغزش ها و طبیعت زیبای جنگل اولنگ و قلعه موران شاهرود خبر داد.

شایان ذکر است آخرین مهلت ارسال مقالات 15 خرداد است و نتایج داوری 31 خرداد اعلام خواهد شد.