اخبار و رویدادها: برگزاری جشنواره هفته ملی رباتیک در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری جشنواره هفته ملی رباتیک در دانشگاه صنعتی شاهرود
پنج شنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۰- ۱۴:۰۷:۳۲

برگزاری جشنواره هفته ملی رباتیک در دانشگاه صنعتی شاهرود به مناسبت گرامیداشت هفته ملی رباتیک، جشنواره رباتیک 29 اردیبهشت ماه در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

برگزاری جشنواره هفته ملی رباتیک در دانشگاه صنعتی شاهرود

دکتر علی سلیمانی ایوری دبیر جشنواره هفته ملی رباتیک با اعلام این خبر گفت: دانشکده برق و رباتیک دانشگاه صنعتی شاهرود این جشنواره یک روزه را به منظور گسترش فرهنگ به کارگیری ربات ها در ایران، معرفی رشته مهندسی رباتیک به عنوان یک نیاز اساسی در کشور، گردآوری فعالان و نخبگان عرصه رباتیک کشور، بررسی چالش ها و مشکلات پیش روی صنعت رباتیک کشور، گسترش ارتباط صنعت و دانشگاه و معرفی ایران به عنوان یکی از پرچمداران عرصه رباتیک جهان با حضور دانشجویان و اساتید از ساعت 13:30 الی 18 در مجموعه فرهنگی شقایق های این دانشگاه برگزار می کند.

به گفته وی گردهمایی، کارگاه های آموزشی و برپایی نمایشگاه رباتیک از جمله برنامه های این جشنواره است.

لازم به ذکر است وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری در 29 اردیبهشت1381 رشته مهندسی رباتیک را تصویب نمود و پس از آن برای اولین بار در کشور این رشته در دانشگاه صنعتی شاهرود ایجاد و تأسیس شد.