اخبار و رویدادها: نشریه دریک در دانشگاه صنعتی شاهرود منتشر می شود

نشریه دریک در دانشگاه صنعتی شاهرود منتشر می شود
چهارشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰- ۱۱:۳۷:۳۳

نشریه دریک در دانشگاه صنعتی شاهرود منتشر می شود انجمن علمی دانشجویی حسابداری دانشگاه صنعتی شاهرود یازدهمین شماره نشریه تخصصی حسابداری دریک را با تیراژ 500 نسخه هفته آینده منتشر می کند. این شماره

نشریه دریک در دانشگاه صنعتی شاهرود منتشر می شود

این شماره شامل مقالات متعدد علمی و تخصصی از جمله سیاست های اقتصادی حکومت علوی، بانکداری اسلامی، حسابرسی سرمایه فکری، بورس و جعبه سیاه ذهنی، اندیشه های اقتصادی امام موسی صدر، حسابداری اسلامی و تفاوت حسابرسی داخلی ایران، آلمان و چین است.

گفتنی است امسال دهمین سال چاپ این نشریه است و این شماره از یکشنبه 18 اردیبهشت به مدت سه روز در دانشگاه صنعتی شاهرود به فروش می رسد.