اخبار و رویدادها: استقبال دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود از نمایشگاه کیمیا

استقبال دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود از نمایشگاه کیمیا
سه شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰- ۱۴:۴۰:۵۳

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود انجمن علمی شیمی نمایشگاه کیمیا را از 12 الی 14 اردیبهشت ماه در مجموعه فرهنگی شقایق ها با شعار "از خانه تا صنعت" برپا کرده است.

استقبال دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود از نمایشگاه کیمیا

دومین نمایشگاه شیمی دانشگاه صنعتی شاهرود با عنوان کیمیا با استقبال گسترده دانشجویان مواجه شد.

در این نماشگاه غرفه های داروخانه، شیمی در آشپزخانه، شیمی در سوپر مارکت، کوبان، کمیکار، شیمی و صنعت، مواد مخدر و شیمی و سلاح به ارائه دستاوردها، تجهیزات و قابلیت های آزمایشگاه های شیمی در قالب نمایش ماکت، پوستر و پخش کلیپ می پردازد.

همزمان با برگزاری این نمایشگاه چهارمین شماره نشریه علمی کوبان که شامل مقالات علمی و تخصصی و اخبار شیمی است و توسط انجمن علمی دانشجویی شیمی منتشر شده، به علاقه مندان عرضه می شود.

گفتنی است ماشین شیمیایی که توسط دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود برای شرکت در مسابقات ملی کمیکار ساخته شده است، در این نمایشگاه در معرض دید علاقه مندان قرار گرفته است.