اخبار و رویدادها: برگزاری اولین جلسه کارگاه آموزش مهارت های زندگی

برگزاری اولین جلسه کارگاه آموزش مهارت های زندگی
سه شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰- ۱۴:۲۳:۲۴

برگزاری اولین جلسه کارگاه آموزش مهارت های زندگی

اولین جلسه سخنرانی و کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با حضور حجت الاسلام دکتر محمد حسین توانایی، مدیر پژوهش ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور 12 اردیبهشت ماه در تالار اقاقیای دانشگاه برگزار شد

در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد:

اولین جلسه کارگاه آموزش مهارت های زندگی

اولین جلسه سخنرانی و کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با حضور حجت الاسلام دکتر محمد حسین توانایی، مدیر پژوهش ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور 12 اردیبهشت ماه در تالار اقاقیای دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.

در این همایش که به مناسبت بزرگداشت روز معلم و با هدف آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با مهارت های زندگی توسط معاونت فرهنگی اجتماعی با همکاری شورای فرهنگی دانشکده شیمی برگزار شد، دکتر توانایی به تبیین فرآیند خودآگاهی و خودارزیابی در حیطه های مختلف پرداخت. وی همچنین فرآیند هدف گذاری را شامل مراحل تعیین خواسته ها، اولویت بندی، زمانبندی، تلاش جسمی و روانی، ایجاد تعهد و ارزیابی و تجدید نظر دانست و تأکید کرد: توکل و تفویض باید در همه ی مراحل وجود داشته باشد.

گفتنی است در پایان این کارگاه دکتر توانایی به سوألات دانشجویان پاسخ داد.