اخبار و رویدادها: مدال های برنز المپیاد دانشگاه های شمالشرق در دستان دانشجویان دانشگاه

مدال های برنز المپیاد دانشگاه های شمالشرق در دستان دانشجویان دانشگاه
شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۰- ۱۲:۴۲:۲۷

مدال های برنز المپیاد دانشگاه های شمالشرق در دستان دانشجویان دانشگاه

مدال های برنز المپیاد دانشگاه های شمالشرق در دستان

دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود

با پایان یافتن دومین المپیاد ورزشی فرهنگی دانشگاه های منطقه شمال شرق کشور، تیم 22 نفره دانشجویان دختر شاهد و ایثارگر دانشگاه صنعتی شاهرود به کسب مدال های برنز این المپیاد قناعت کرد.

این مسابقات در پنج رشته دو، شنا، بدمینتون، تنیس روی میز و والیبال از 6 الی 9 اردیبهشت در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد که در رشته تنیس روی میز تیمی سوناناصری فر و معصومه ابراهیمیان به مقام سوم دست یافتند و در مسابقات بدمینتون تیمی نیز حدیثه جهان تیغ و سارا قرائی در رده سوم ایستادند.

در مسابقات دو و در رشته 200 مترانفرادی مریم حیدری و در شنای 50 متر قورباغه، سمیه آقایان مدال برنز را تصاحب کردند.

در بخش فرهنگی مراسم افتتاحیه و اختتامیه این المپیاد عفت امانی، الناز احمدی، پریاسپندار، سعیده نظری و فاطمه اچ قلی عناوین برتر را بدست آوردند.

شایان ذکر است در جریان برگزاری المپیاد دانشجویان پسر شاهد و ایثارگر، کاروان اعزامی دانشگاه صنعتی شاهرود دو مدال طلا، یک نقره و یک برنز را به گردن آویختند.