اخبار و رویدادها: برگزاری همایش بزرگ ذهن برتر با حضور مرد حافظه ایران در دانشگاه صنعتی

برگزاری همایش بزرگ ذهن برتر با حضور مرد حافظه ایران در دانشگاه صنعتی
سه شنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۰- ۱۴:۴۲:۴۵

برگزاری همایش بزرگ ذهن برتر با حضور مرد حافظه ایران در دانشگاه صنعتی

برگزاری همایش بزرگ ذهن برتر با حضور مرد حافظه ایران در دانشگاه صنعتی شاهرود

همایش بزرگ ذهن برتر با حضور استاد محمد سیدا مرد حافظه ایران سه شنبه 13 اردیبهشت ماه جاری ساعت 18 در تالار شقایق ها دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می شود.

معاونت فرهنگی اجتماعی و مؤسسه فرهنگی رفاهی دانشگاه صنعتی شاهرود با همکاری مؤسسه ذهن برتر این همایش را به منظور آشنایی دانشجویان با روش های ارتقاء حافظه، تمرکز فکر، افزایش دقت تله پاتی و چهره شناسی برگزار می کند و شرکت در این همایش برای دانشجویان این دانشگاه آزاد و رایگان است.

پس از برگزاری سمینارهای موفق خارج از کشور و همایش های متعدد داخلی در تهران استاد محمد سیدا در این نشست راهی را که خود برای رسیدن به ذهن برتر طی کرده است، به صورت ساده و عملی در کوتاه ترین زمان ممکن به دانشجویان نشان می دهد.

شایان ذکر است همایش دیگری با این عنوان پنجشنبه 15 اردیبهشت ماه با حضور استاد محمد سیدا در تالار شقایق های دانشگاه صنعتی شاهرود برای عموم شهروندان به ویژه دانشگاهیان شهرستان برگزار می شود.