اخبار و رویدادها: برگزاری سلسله جلسات شیطان پرستی و عرفان های نوظهور

برگزاری سلسله جلسات شیطان پرستی و عرفان های نوظهور
شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۰- ۱۱:۴۹:۰۷

برگزاری سلسله جلسات "شیطان پرستی و عرفان های نوظهور "

در دانشگاه صنعتی شاهرود

به منظور آشنایی دانشجویان با شیطان پرستی و اهداف این مکتب، واحد خواهران دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود سلسله جلسات " شیطان پرستی و عرفان های نوظهور " را با حضور اساتید برجسته در آمفی تئاتر سالن حجاب خوابگاه دانشجویان دختر برگزار می کند.

دومین جلسه با حضور حجت الاسلام و المسلمین محمد مهدی صالحی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی شاهرود، شنبه 10 اردیبهشت ماه ساعت 21 برگزار می شود .

دانشجویان در این نشست با نمادهای شیطان پرستی، دیدگاه های این فرقه، ویژگی های گروه شیطان پرستان و علل گرایش افراد به این فرقه آشنا می شوند و در پایان جلسه پرسش و پاسخ نیز برگزار می شود.

علامت هشداردهنده زمان، صلیب شیطانی، هرج و مرج، ارض مقدس، ماسک ها و صورتک ها، صلیب وارونه، بافومت، ستاره 5 رأس، چشم شیطان و اس شیطانی از جمله نمادهای شیطان پرستی است که هریک مفهوم خاصی دارد و از جمله شیوه های ترویج شیطان پرستی می توان به ترویج نمادها ، ترویج متالیکا ، پارتی های شبانه ، مد و مدگرایی ، بی بندو باری جنسی و ارتباط با افراد در خارج از کشور اشاره کرد.

گفتنی است این جلسات به طور مستمر تا پایان سال تحصیلی در خوابگاه خواهران برپا خواهد شد.