اخبار و رویدادها: برگزاری انتخابات انجمن های علمی در دانشگاه صنعتی شاهرود

برگزاری انتخابات انجمن های علمی در دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۰- ۱۴:۳۱:۵۰

برگزاری انتخابات انجمن های علمی در دانشگاه صنعتی شاهرود انتخابات انجمن های علمی دانشگاه صنعتی شاهرود دوشنبه 5 اردیبهشت ماه سال جاری در این دانشگاه برگزار می شود. دکتر محمود رحیمی مدیر انجمن

برگزاری انتخابات انجمن های علمی در دانشگاه صنعتی شاهرود

دکتر محمود رحیمی مدیر انجمن های علمی دانشگاه صنعتی شاهرود در گفتگو با روابط عمومی ضمن اعلام این خبر گفت : 15 انجمن علمی دانشجویی اعضای فعال خود را  معرفی می کنند و هر دانشجوی شرکت کننده در انتخابات باید به اعضای انجمن علمی رشته خود رأی دهد .وی ادامه داد : هر انجمن علمی دارای 9 عضو خواهد بود که 2 عضو از انجمن علمی سال گذشته و 7 عضو با کسب بیشترین آراء  انتخاب می شوند که دو نفر نیز عضو علی البدل می باشند.

به گفته رحیمی از مجموع 17 انجمن علمی دانشگاه صنعتی شاهرود ، 15 انجمن علمی در این انتخابات شرکت می کنند و تعیین اعضای 2 انجمن علمی به عهده مدیریت انجمن های علمی است .

گفتنی است این انتخابات همه ساله با حضور گسترده دانشجویان برگزار می شود.