اخبار و رویدادها: نشست مدیران تربیت بدنی منطقه 4 در دانشگاه صنعتی شاهرود

نشست مدیران تربیت بدنی منطقه 4 در دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۰- ۱۶:۰۹:۴۲

نشست مدیران تربیت بدنی منطقه 4 در دانشگاه صنعتی شاهرود

نشست مدیران تربیت بدنی دانشگاه های منطقه 4 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اول اردیبهشت جاری در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد .

دکتر علی مرادزاده رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود طی سخنانی برگزاری برنامه های متعدد ورزشی و همچنین میزبانی دهمین المپیاد ورزشی فرهنگی دانشجویان دختر دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی سراسر کشور در تابستان سال گذشته را از دلایل توجه این  دانشگاه به ورزش دانست. وی همچنین خواستار اعطای اعتبارت ورزشی بیشتر از سوی اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم شد.

در این نشست دکتر علی حسنی مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شاهرود و رئیس دبیرخانه دانشگاه های منطقه 4 در گزارشی به فعالیت های ورزشی منطقه اشاره کرد و گفت : به علت برگزاری المپیاد کشوری در تابستان سال گذشته فعالیت های تربیت بدنی منطقه 4 از آبان ماه 89 آغاز شد که در این مدت 10 مسابقه ویژه دانشجویان پسر ، 5 رشته مختص دانشجویان دختر و 2 مسابقه در سطح کارکنان دانشگاه اجرا گردید و ادامه داد: 2 کلاس آموزش غریق نجات و مربیگری درجه 3 آمادگی جسمانی و کارگاه آموزش مدیریت ورزش پایدار از اهم فعالیت های این منطقه است .

در بخش دیگری از این نشست رئیس دبیرخانه دانشگاه های منطقه 4، تقویم برنامه های یک سال آینده شامل برگزاری کلاس آموزشی مربیگری و داوری ، کارگاه های آموزشی ،مسابقات ورزشی دانشجویان پسر در 16 رشته و دانشجویان دختر در 12 و کارکنان دانشگاه ها را اعلام کرد .