اخبار و رویدادها: کسب مدال های رنگارنگ المپیاد ورزشی توسط دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود

کسب مدال های رنگارنگ المپیاد ورزشی توسط دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۰- ۱۲:۳۷:۰۱

در دومین المپیاد ورزشی فرهنگی دانشگاه های منطقه شمال شرق کشور ، دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه صنعتی شاهرود با کسب مدال های رنگارنگ به کار خود پایان دادند.

کسب مدال های رنگارنگ المپیاد ورزشی

توسط دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود این مسابقات از 29 فروردین ماه به مدت 5 روز در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد و دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه های منطقه شمال شرق در رشته های تنیس روی میز، دومیدانی، شنا و فوتسال با یکدیگر به رقابت پرداختند که در پایان تیم 26 نفره دانشگاه صنعتی شاهرود 2 نشان طلا، یک نقره و یک برنز کسب کرد.

گفتنی است در رشته تنیس روی میز انفرادی این المپیاد امیر جمشیدی و روح الله صالح نیا در رشته شنای 50 متر قورباغه به مدال های طلا دست یافتند . در رشته شنای 100 متر آزاد روح الله صالح نیا نشان نقره و در 500 متر آزاد نیز علیرضا نسیم نشان برنز این المپیاد را به گردن آویختند .