اخبار و رویدادها: موشک های دانشگاه صنعتی شاهرود، آسمان استان سمنان را شکافت

موشک های دانشگاه صنعتی شاهرود، آسمان استان سمنان را شکافت
چهارشنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۰- ۱۴:۳۲:۴۹

موشک های دانشگاه صنعتی شاهرود، آسمان استان سمنان را شکافت

با پایان یافتن مسابقات موشک های آبی ، دانشگاه صنعتی شاهرود قطب موشک های آبی استان با کسب مقام های اول تا پنجم فاتح مسابقات موشک های آبی استان شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود این دوره از مسابقات 29 و 30 فروردین ماه با حضور 40 تیم از دانشگاه های سراسر استان به میزبانی دانشگاه سمنان برگزار شد و پنج تیم فسیل به سرپرستی محسن میرزائی، سجیل به سرپرستی بهرنگ ابراهیمی،Andermods Shadow به سرپرستی محمد گلشنی، پاسارگاد به سرپرستی وهاب حسین زاده و Dandelion به سرپرستی مسعود شهبازی از دانشگاه صنعتی شاهرود به ترتیب مقام های اول تا پنجم را از آن خود کردند.

روز اول مسابقات به ارزیابی تیم های شرکت کننده اختصاص داشت که با رأی کمیته داوران ، 28 تیم به مرحله نهائی مسابقات راه یافته و در دو کلاس برد افقی و قائم به رقابت پرداختند.

گفتنی است این مسابقات به همت انجمن علمی مکانیک دانشگاه سمنان و با همکاری پژوهش سرای دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.