اخبار و رویدادها: گشایش نمایشگاه فعالیت های انجمن های علمی دانشگاه صنعتی شاهرود

گشایش نمایشگاه فعالیت های انجمن های علمی دانشگاه صنعتی شاهرود
دوشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۰- ۱۵:۵۲:۱۹

گشایش نمایشگاه فعالیت های انجمن های علمی دانشگاه صنعتی شاهرود نمایشگاه فعالیت های انجمن های علمی دانشگاه صنعتی شاهرود 29 فروردین ماه جاری در مجموعه فرهنگی شقایق های این دانشگاه گشایش یافت. در ا

گشایش نمایشگاه فعالیت های انجمن های علمی دانشگاه صنعتی شاهرود

در این نمایشگاه که به مدت 3 روز در معرض دید علاقه مندان قرار می گیرد، 17 انجمن علمی دانشجویی ، فعالیت های علمی و دستاوردهای دانشجویی خود را ارائه می کنند و عملکرد یک ساله هر انجمن مانند برگزاری سمینار ، کارگاه ها و دوره های آموزشی و نشریات دانشجویی نیز در قالب عکس، پوستر و بنر به نمایش گذاشته می شود .

گفتنی است در حاشیه برگزاری این نمایشگاه سمینار "تعامل دانشجویان با پژوهشکده دانشجویی" برگزار می شود و مراحل ارسال طرح های پژوهشی دانشجویان به این پژوهشکده بررسی می گردد.