اخبار و رویدادها: آشنائی با تکنولوژی های نوین متالورژی با حضور استاد دانشگاه کانادا

آشنائی با تکنولوژی های نوین متالورژی با حضور استاد دانشگاه کانادا
دوشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۰- ۱۰:۴۳:۱۰

آشنائی با تکنولوژی های نوین متالورژی با حضور استاد دانشگاه کانادا

آشنائی با تکنولوژی های نوین متالورژی با حضور استاد دانشگاه کانادا در دانشگاه صنعتی شاهرود

آشنائی با تکنولوژی های نوین متالورژی

با حضور استاد دانشگاه کانادا در دانشگاه صنعتی شاهرود

دانشگاه صنعتی شاهرود میزبان 6 کارگاه و سمینار آموزشی در زمینه متالورژی استخراج می باشد.

دکتر محمد کارآموزیان دبیر برگزاری این کارگاه ها در گفتگو با روابط عمومی این دانشگاه گفت: سمینارهای آموزشی و کارگاه های این دوره توسط پروفسور فتحی حبشی استاد دانشگاه لاوال کانادا و از چهره های شاخص متالورژی استخراجی جهان برگزار می شود. وی در مورد محتوای این سمینار افزود: سمینار و کارگاه ها در 6 بخش نگاهی جدید به جدول تناوبی عناصر، از کیمیاگری تا بمب اتم، استحصال اورانیوم از سنگ فسفات، دستاوردهای اخیر در هیدرومتالورژی، سینتیک فرایندهای متالورژیکی و مشکلات آلودگی در صنایع معدنی ارائه می شود.

وی در ادامه خاطر نشان ساخت:این رویداد علمی توسط دانشکده معدن، نفت و ژئوفیزیک و با همکاری معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی شاهرود از 4 الی 8 اردیبهشت برگزار می شود و هدف آن ارتقاء سطح علمی، استفاده از تجارب و آشنائی با تکنولوژی های نوین متالورژی است. همچنین مخاطبین این کارگاه ها را علاقه مندان به علوم فناوری های مواد معدنی، مهندسین شیمی، متالورژیست های استخراج و محیط زیست تشکیل می دهند. کارآموزیان در ادامه گفت:کارگاه ها به زبان انگلیسی ارائه می شود، شرکت در آن به صورت رایگان است و در پایان دوره به شرکت کنندگان گواهی نامه معتبر اعطا می شود.