اخبار و رویدادها: دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود به مسابقات جهانی مهارت راه پیدا کرد

دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود به مسابقات جهانی مهارت راه پیدا کرد
چهارشنبه ۲۴ فروردین ۱۳۹۰- ۱۴:۵۴:۴۷

دانشجوی دانشگاه صنعتی شاهرود به مسابقات جهانی مهارت راه پیدا کرد

علی ایمانی دانشجوی مهندسی برق دانشگاه صنعتی شاهرود نام خود را در فهرست شرکت کنندگان مسابقات جهانی مهارت ثبت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود، وی با کسب مدال نقره در رشته تأسیسات الکتریکی از دهمین دوره  مسابقات ملی مهارت که آبان 1388 در اصفهان برگزار شده بود، جواز حضور در مسابقات world skills 2011 London  را بدست آورد.

مسابقات ملی مهارت همه ساله از سوی سازمان ملی مهارت برگزار می شود و در جریان این مسابقات شرکت کنندگان با اجرای دقیق و عملی پروژه های تعریف شده، آموخته های علمی و توانایی بکار گیری فنون را برای حضور در مسابقات دوسالانه جهانی محک می زنند.

در مسابقات جهانی که مهرماه سال جاری در لندن پایتخت انگلستان برپا می شود بیش از چهل کشور شرکت کرده و تیم 21 نفره جمهوری اسلامی ایران در 17 رشته پا به این مسابقات می گذارد.

شایان ذکر است با کسب این موفقیت، علی ایمانی عضو بنیاد ملی نخبگان خواهد شد.