اخبار و رویدادها: آغاز به کار نمایشگاه فیزیک و نجوم در دانشگاه صنعتی شاهرود

آغاز به کار نمایشگاه فیزیک و نجوم در دانشگاه صنعتی شاهرود
یکشنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۰- ۱۶:۵۳:۲۷

آغاز به کار نمایشگاه فیزیک و نجوم در دانشگاه صنعتی شاهرود

پنجمین نمایشگاه فیزیک و نجوم در دانشگاه صنعتی شاهرود بر پا شد.

این نمایشگاه با شعار" فیزیک؛ قوانینی برای باورهایمان" به مدت پنج روز در مجموعه فرهنگی شقایق های این دانشگاه در دو بخش نمایشگاه فیزیک و نمایشگاه نجوم فعالیت دارد.

نمایشگاه فیزیک و نجوم که توسط انجمن علمی دانشکده فیزیک برگزار گردیده است شامل غرفه های نانو با معرفی و فروش محصولات جدید نانو و کاربرد این تکنولوژی درصنایع پوشاک، لوازم بهداشتی و نانو مواد، غرفه اختراعات دانشجویان رشته فیزیک به ویژه در بخش نانو تکنولوژی، غرفه آزمایش های فیزیکی شامل آونگ فوکو، گلوله نیوتون، تسلاکویل، بیناب نما، غرفه های نظریه ریسمان و تاریخچه فیزیک وهمچنین غرفه نشریه علمی دانشجویی کوارک است.

در بخش نمایشگاه نجوم و با حضور انجمن علوم و ستاره شناسی استان سمنان،سیستم های فضایی، منظومه شمسی و کیهان شناسی، آسمان شب و صور فلکی، ابزار آلات و ادوات نجومی، نرم افزارهای نجومی، سیر تکاملی عالم و بخش های متنوع دیگر ارائه گردیده است.

پنجمین نمایشگاه فیزیک و نجوم تا 24 فروردین ادامه دارد.