اخبار و رویدادها: اطلاعیه ؛قابل توجه کلیه کارکنان محترم دانشگاه

اطلاعیه ؛قابل توجه کلیه کارکنان محترم دانشگاه
یکشنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۰- ۱۴:۵۵:۰۳

اطلاعیه قابل توجه کلیه کارکنان محترم؛ با عنایت به تعریف کلیه پرسنل دانشگاه صنعتی شاهرود در سامانه الکترونیکی دبیرخانه و گردش مکاتبات به استحضار می‌رساند، سیستم مذکور از طریق شبکه LAN محلی

قابل توجه کلیه کارکنان محترم؛

با عنایت به تعریف کلیه پرسنل دانشگاه صنعتی شاهرود در سامانه الکترونیکی دبیرخانه و گردش مکاتبات به استحضار می‌رساند، سیستم مذکور از طریق شبکه LAN محلی و به آدرس الکترونیکی http://172.16.5.6/  قابل بهره برداری آزمایشی می‌باشد و کلیه کارکنان برای آشنایی اولیه می‌بایست با درج آدرس مذکور بر روی مرورگر وب خود فقط گزینه گردش اطلاعات را انتخاب نمایند و پس از درج نام کاربری و کلمه عبور می‌توانند از قسمت امکانات در سمت چپ صفحه فیلم آموزشی گردش اطلاعات و یا مستند گردش اطلاعات را دریافت نمایند یا با کلیک بر روی علامت سئوال در بالای هر صفحه از Help آنلاین سیستم نیز کمک دریافت نمایند.

لذا خواهشمند است کلیه کارکنان محترمی که در کلاس تخصصی شرکت نموده‌اند مراتب را به نحو مقتضی به اطلاع سایر همکاران واحد مربوطه رسانیده و در صورت لزوم رفع اشکال فرمایند.