اخبار و رویدادها: اطلاعیه مهم مدیریت امور اداری؛قابل توجه کلیه کارکنان محترم دانشگاه

اطلاعیه مهم مدیریت امور اداری؛قابل توجه کلیه کارکنان محترم دانشگاه
چهارشنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۰- ۱۰:۱۶:۰۲

اطلاعیه مهم ضمن عرض تبریک سال جدید خدمت کلیه همکاران محترم و معزز و آرزوی سالی سرشار از موفقیت ، بدینوسیله به اطلاع ( اعضای هیات علمی ، کارمندان رسمی ، پیمانی و قراردادی ) میرساند :

اطلاعیه مهم

ضمن عرض تبریک سال جدید خدمت کلیه همکاران محترم و معزز و آرزوی سالی سرشار از موفقیت ، بدینوسیله به اطلاع (اعضای هیات علمی، کارمندان رسمی، پیمانی و قراردادی)  می رساند :

با عنایت به الزام ثبت مشخصات فردی و احکام کارگزینی در سامانه www.karmandiran.ir، تأکید می گردد، همکاران گرامی با توجه به تمدید مهلت ، هرچه سریعتر نسبت به ثبت اطلاعات خواسته شده اقدام نمایند. همچنین همکارانی که قبلاً ثبت نام نموده اند ضرورت دارد با مراجعه مجدد به سایت در قسمت ویرایش مشخصات نسبت به اصلاح نام دستگاه به روش ذیل اقدام نمایند.

1-  با User  و password خود که قبلاً دریافت نموده اید  وارد سامانه شوید.

2- بر روی گزینه ویرایش مشخصات کلیک کرده و در انتهای صفحه بر روی لینک (( برای انتخاب نام دستگاه محل خدمت ... ))  نام دانشگاه صنعتی شاهرود را جستجو نمائید.

3-  بعد از مراحل جستجو در دو ردیف نام دانشگاه صنعتی شاهرود درج گردیده است که همکاران گرامی می بایست فقط ردیف دوم را انتخاب کرده و تغییرات را ثبت نمایند.

با تشکر

مدیریت امور اداری