اخبار و رویدادها: برگزاری مسابقات فوتسال دانشگاه صنعتی شاهرود در تعطیلات نوروزی

سه شنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۰- ۱۲:۴۸:۳۵

برگزاری مسابقات فوتسال دانشگاه صنعتی شاهرود در تعطیلات نوروزی

برگزاری مسابقات فوتسال دانشگاه صنعتی شاهرود در تعطیلات نوروزی در جریان برگزاری یک دوره مسابقه فوتسال در دانشگاه صنعتی شاهرود چهار تیم از کارکنان انتظامات این دانشگاه رو در روی هم قرار گرفتند. این

برگزاری مسابقات فوتسال دانشگاه صنعتی شاهرود در تعطیلات نوروزی

در جریان برگزاری یک دوره مسابقه فوتسال در دانشگاه صنعتی شاهرود چهار تیم از کارکنان انتظامات و حراست این دانشگاه رو در روی هم قرار گرفتند.

این مسابقات با شرکت تیم های شهید غنیمت پور، شهید مهدوی، شهید حیدری و شهید اخوی عرب به صورت دوره ای و در ایام تعطیلات نوروزی برگزار شد.

در پایان این مسابقات تیم شهید اخوی عرب با 7 امتیاز به مقام اول دست یافت و تیم شهید مهدوی با 6 امتیاز دوم شد.

در این دوره از بازی ها ضمن عبور 33 گل از خط دروازه ها، تیم شهید مهدوی عنوان بهترین خط حمله و تیم شهید اخوی عرب بهترین خط دفاع و دروازه بان را را از آن خود نمودند و علی مهدوی بازیکن تیم شهید مهدوی با 6 گل زده آقای گل شد.