اخبار و رویدادها: با ارتقاء مرتبه 3 عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود موافقت شد

شنبه ۲۸ اسفند ۱۳۸۹- ۱۲:۳۱:۴۱

با ارتقاء مرتبه 3 عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود موافقت شد

با ارتقاء مرتبه 3 عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود موافقت شد در سومین جلسه هیأت ممیزه مستقل دانشگاه صنعتی شاهرود با ارتقاء 3 عضو هیأت علمی این دانشگاه موافقت به عمل آمد. به گزارش روابط عمومی دا

با ارتقاء مرتبه 3 عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود موافقت شد

در سومین جلسه هیأت ممیزه مستقل دانشگاه صنعتی شاهرود با ارتقاء مرتبه 3 عضو هیأت علمی این دانشگاه موافقت به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود این جلسه 25 اسفندماه با حضور اعضاء آن تشکیل شد و با ارتقاء رتبه علمی دکتر علی مرادزاده رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود و عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک از دانشیاری به استادی، دکتر ناصر گودرزی عضو هیأت علمی دانشکده شیمی و دکتر فرهنگ سرشکی عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی معدن از استادیاری به دانشیاری موافقت به عمل آمد.

همچنین در این جلسه ، پیرامون تعیین چگونگی رسیدگی به اعتراضات پرونده های برگشتی از کمیسیون های تخصصی هیأت ممیزه و مجوز اعطایی یک پایه تشویقی به اعضای هیأت علمی که ارتقاء می یابند، بحث و تبادل نظر شد.