اخبار و رویدادها: آگهی های مناقصه سال 1390 دانشگاه صنعتی شاهرود

آگهی های مناقصه سال 1390 دانشگاه صنعتی شاهرود
شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۹- ۰۹:۴۶:۰۸

آگهی های مناقصه سال 1390 دانشگاه صنعتی شاهرود

آگهی واگذاری خدمات عمومی و پشتیبانی امور غیر تخصصی دانشگاه صنعتی شاهرود و واحدهای تابعه دانشگاه صنعتی شاهرود در نظر دارد انجام امور خدمات عمومی و نقلیه خود را برای سال 1390 از طریق مناقصه عم

لیست عناوین آگهی های مناقصه دانشگاه صنعتی شاهرود

برای دریافت متن کامل آگهی و اسناد و شرایط مناقصه به فایل های ضمیمه زیر مراجعه نمایید .

1. آگهی واگذاری خدمات عمومی و پشتیبانی امور غیر تخصصی دانشگاه صنعتی شاهرود  و واحدهای تابعه

2. آگهی واگذاری امور خدمتگزاری و نظافت دانشگاه صنعتی شاهرود

3. آگهی واگذاری امور فضای سبز و باغبانی دانشگاه صنعتی شاهرود  و واحدهای تابعه

4. آگهی حفظ و حراست و نگهداری و سرایداری معدن دهملاء دانشگاه صنعتی شاهرود

5. آگهی واگذاری امور طبخ و توزیع غذای دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود

دانشگاه صنعتی شاهرود در نظر دارد امور ....................خود را از طریق مناقصه عمومی برای سال 1390 به پیمانکار حقوقی واجد شرایط با رعایت مقررات عمومی دولت واگذار نماید.

لذا کلیه متقاضیان می توانند جهت دریافت اسناد مناقصه و اطلاع از شرایط آن از تاریخ درج آگهی لغایت 18/1/1390 در ساعات اداری به استثنای ایام تعطیل به دبیرخانه مرکزی دانشگاه واقع در میدان هفتم تیر یا به وب سایت دانشگاه  مراجعه نمایند.

مدیریت امور اداری دانشگاه صنعتی شاهرود