اخبار و رویدادها: تیم فوتسال انقلاب دانشگاه صنعتی شاهرود در شیپور پیروزی دمید

چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۸۹- ۱۶:۲۷:۲۲

تیم فوتسال انقلاب دانشگاه صنعتی شاهرود در شیپور پیروزی دمید

تیم فوتسال انقلاب دانشگاه صنعتی شاهرود در شیپور پیروزی دمید

با برگزاری آخرین دیدار فوتسال کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود، تیم انقلاب این دانشگاه مقام اول را از آن خود کرد.

در آخرین دیدار، دو تیم انقلاب به سرپرستی محمد حسین صادقی و فجر به سرپرستی محمد تویه درواری با حضور گسترده  تماشاچیان رو در روی هم قرار گرفتند که در این بازی دیدنی دو تیم در نیمه اول یک بر یک به تساوی رسیدند و در نیمه دوم با عبور توپ مهاجم تیم انقلاب از خط دروازه فجر این تیم جایگاه اول را تصاحب  کرد. با این پیروزی تیم انقلاب با سرپرستی و کاپیتانی محمد حسین صادقی برای سومین سال متوالی جام قهرمانی را بالای سر برد. بدین ترتیب پس از تیم های انقلاب وفجر ، تیم های وحدت، ولایت، یاران و ایثار به عناوین سوم تا ششم  بسنده کردند.

در این دوره مسابقات 6 تیم به صورت دوره ای به مصاف هم رفتند که با برگزاری 50 بازی، تیم فجر 22 امتیاز ، تیم انقلاب  21 امتیاز و تیم وحدت 15 امتیازی شدند.

در این دوره از مسابقات بهترین تیم فجر، بهترین بازی یاران و انقلاب، با اخلاق ترین تیم یاران، بهترین بازیکن منصور بسطامی و مهدی گلسرخی، بهترین دروازه بان عباس سرخابی ، بهترین گل، گل خلیل کلایی، بااخلاق ترین بازیکن دکتر فرهنگ سرشکی و جوانمردترین سرپرست محمد حسین صادقی معرفی شدند.