اخبار و رویدادها: بیستمین شماره نشریه کوارک در دانشگاه صنعتی شاهرود منتشر شد

بیستمین شماره نشریه کوارک در دانشگاه صنعتی شاهرود منتشر شد
چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۸۹- ۱۶:۲۵:۴۶

بیستمین شماره نشریه کوارک در دانشگاه صنعتی شاهرود منتشر شد انجمن علمی فیزیک دانشگاه صنعتی شاهرود در آخرین روزهای سال 89 بیستمین شماره از نشریه خود را منتشر کرد. فائز عبدالحسینی مدیر مسئول این نش

بیستمین شماره نشریه کوارک در دانشگاه صنعتی شاهرود منتشر شد

فائز عبدالحسینی مدیر مسئول این نشریه در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه صنعتی شاهرود گفت: بهار سال 90 هشتمین سالی است که نشریه کوارک به علاقه مندان رشته فیزیک ارائه می گردد که نشان دهنده نمونه ای از یک کار گروهی و حاصل تلاش دانشجویان این رشته می باشد. وی با اشاره به انتشار منظم این فصل نامه گفت: این نشریه منظم ترین و پرشماره ترین نشریه علمی دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود است و انجمن علمی فیزیک طبق سنوات گذشته و در آخرین روزهای پایانی سال این نشریه را اختیار عموم قرار داده است.

عبدالحسینی در ادامه گفت: با هماهنگی شورای فرهنگی دانشکده فیزیک و مدیریت انجمن های دانشگاه و به مناسبت انتشار بیستمین شماره نشریه کوارک، مراسم ویژه ای در فروردین سال 90 برگزار می شود و از مسئولین و مشاوران این نشریه و بهترین آثار درج شده در آن تقدیر به عمل می آید و طی همین مراسم فروش شماره بیستم نشریه کوارک آغاز می شود.