اخبار و رویدادها: کسب مقام دوم مسابقات قرآنی دانشگاه ها توسط کارمند دانشگاه صنعتی شاهرود

کسب مقام دوم مسابقات قرآنی دانشگاه ها توسط کارمند دانشگاه صنعتی شاهرود
چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۸۹- ۱۱:۱۰:۴۰

کسب مقام دوم مسابقات قرآنی دانشگاه ها توسط کارمند دانشگاه صنعتی شاهرود در مسابقات قرآنی کارمندان دانشگاه های سراسر کشور، محمد مهدی وفایی نژاد کارمند دانشگاه صنعتی شاهرود مقام دوم این مسابقات را کس

کسب مقام دوم مسابقات قرآنی دانشگاه ها

توسط کارمند دانشگاه صنعتی شاهرود

در مسابقات قرآنی کارمندان دانشگاه های سراسر کشور، محمد مهدی وفایی نژاد کارمند دانشگاه صنعتی شاهرود مقام دوم این مسابقات را کسب نمود.

در این دوره از مسابقات که 72 دانشگاه کشور در رشته‌های قرائت، ترتیل، حفظ جزء 5،10،20 و 30 قرآن کریم، رشته های بخش شفاهی و مفاهیم و رشته بخش کتبی شرکت داشتند وفایی نژاد موفق شد در رشته قرائت ترتیل عنوان دوم را به خود اختصاص دهد.

در اولین دوره مسابقات قرآنی کارمندان دانشگاه های کشور 1700 نفر شامل 930 خواهر و 770 برادر شرکت کردند که از این تعداد 175 نفر به مرحله کشوری که 11 و 12 اسفند به میزبانی استان یزد برگزار شد، راه یافتند . در رشته قرائت ترتیل برادران 46 نفر در مرحله پایانی به رقابت پرداختند که محمد مهدی وفایی نژاد از دانشگاه صنعتی شاهرود، پس از شرکت کننده ای از دانشگاه تبریز به مقام دوم رسید.